9,2
842 beoordelingen

Beoordelingen Toyota OTO Nijkerk

9,2

842 beoordelingen

Filter

De totale beleving bij deze dealer.

AAvdBunt (Nijkerk )
03-12-2020

Het is een garage met service die je van een goede garage verwacht.

Ruud Boelen
30-11-2020

Zeer correct goede prijs.

Florijn (Putten)
26-11-2020

Goede dealer met goede service.

Wouter Bolder (Nunspeet)
23-11-2020

Afspraak maken per telefoon gaat prima. Daarna ontvangst vriendelijk. De auto gaat de garage in en wordt weer in orde gemaakt.

Dhr. J. de Valk. (Harderwijk.)
19-11-2020

Je wordt er vriendelijk ontvangen en te woord gestaan.

R. Popken- Vrolijk (Nijkerk)
19-11-2020

De receptionist is bijzonder servicegericht, eerlijk en denkt met je mee. Ik ga af op zijn advies. Nu met onze RAV4 en eerder met mijn Corolla. De werkplaats levert altijd goed werk af. Ik vertrouw deze garage.

Louise Steenvoorden
16-11-2020

Vriendelijk personeel, altijd meedenkend met de klant. Ze weten wie je bent, en welke auto(s) je in onderhoud hebt.

Henk de Graaf (Barneveld)
12-11-2020

Kennis en klantvriendelijkheid is van een heel hoog niveau.

Wijnand van Essen (Nijkerk)
12-11-2020

Prima en volgens mij vakkundig gedaan. Geen verstand van maar daar vertrouw ik op.

Marien Bruggeman (Ermelo)
05-11-2020

Wij hebben voor het eerst nu voor een Toyota gekozen. De service bij De Toyota in Nijkerk is echt fantastisch. Je bent geen nummer en weten precies nog wie je bent. De verkopers en de monteurs zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Niks is teveel!

Mevr. Aaftink (Nijkerk)
04-11-2020

Zeer service gericht en klantvriendelijk. Transparant in alle opzichten.

M Timmer (Achterveld)
04-11-2020

klant vriendelijk, vooraf prijsopgave, goede uitleg van de werkzaamheden, op tijd geholpen enz

margriet van putten (ermelo)
29-10-2020

Kwalitatieve medewerkers. Hoog servicegehalte. Deskundige medewerkers. Eerlijk zaken doen.

Velde (Almere)
29-10-2020

Garage waar je goed, vakkundig en zonder problemen geholpen wordt, hier kom je graag terug!

Arie Zondag (Harderwijk)
22-10-2020

Deskundige mensen met vriendelijke uitstraling, begrijpelijke uitleg, prettige ontvangst, geen overbodig wachttijd, directe service en tijdige informatie over de nodige onderhoudsbeurten.

C.J.SnabiliƩ (Duivendrecht)
22-10-2020

Een bedrijf waar je als klant wordt gewaardeerd. En een positieve instelling van de mensen.

dhr. G.H. Schiermann (Amersfoort)
28-09-2020

Zeer vriendelijk, behulpzaam, correct.

B de Boer (Zeewolde )
25-09-2020

De medewerkers van de garage zijn vriendelijk en informeren ons altijd goed.

Wever
25-09-2020

Uitstekende service.

EJM van Eerden (Almere)
03-09-2020

Prettige service en komen afspraken goed na.

Vera (Hoevelaken)
02-09-2020

Al jaren zeer goede ervaringen. Betrouwbaar, eerlijk.

Goedhart (Nijkerk)
27-08-2020

Je wordt fijn geholpen.

R. Thijsen (Almere)
25-08-2020

Betrouwbaar, vriendelijk, komt afspraken na, niet duur.

Henk Potze (Nijkerk)
21-08-2020

Zoals ik al kenbaar heb gemaakt dat het een uitstekende garage is, met bekwaamd personeel en een goede service.

Harry de Gunst (Nijkerk)
10-08-2020

Zeer goede service.

De ruiter (Bunschoten)
06-08-2020

Een uistekende dealer. Goede service, erg vriendelijk personeel. Ze staan altijd klaar voor je.

Nancy Snijdewind (Hoevelaken)
03-08-2020

Afspraak is afspraak en ze zijn betrouwbaar.

Willemien van Putten (Hoevelaken)
03-08-2020

De vriendelijkheid, uitstraling, kleinschaligheid en het mee denken met jou als klant. Geen onnodige reparaties uit willen voeren en zoeken naar een goedkoop alternatief om een onderdeel te vervangen. Helder in communicatie.

Dhr R Roselle
03-08-2020

Zeer schoon bedrijf, vriendelijk personeel en kennis van zaken. Niets is teveel als U iets vraagt.

Cees de Mars (Zeist)
31-07-2020