9,2
718 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota OTO Nijkerk

9,2

718 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima dealer, met vriendelijk en behulpzaam personeel. Nooit te klagen over de geleverde werkzaamheden.

Hans velterop
26-06-2020

Vriendelijk personeel en eerlijk. Je wordt altijd prettig geholpen en ze leggen alles geduldig uit. Bij een kleine beurt wordt er eerst gevraagd of ze ook de ruitenwissers mogen vervangen, omdat die versleten waren. Vind ik heel netjes.

Linda Senechal (Putten )
26-06-2020

Wij worden hier altijd zeer netjes en correct geholpen en zijn daarom ook al jaren trouwe klant. Nooit eerder een garage meegemaakt waar de service zo goed was. Kortom aanrader.

Wildrik en Carla Klootsema (Zeewolde)
26-06-2020

Alles gaat naar ons zin.

Brons .A (Veen)
21-06-2020

Ik ben tevreden en vind het bedrijf klantvriendelijk.

M.v.Wijngaarden (Eemnes)
29-05-2020

Kan ook een 8 of 9 geven ,maar ik heb niks aan te merken.

Mw. C H van Middelaar (Amersfoort)
29-05-2020

Al jaren klant. Vriendelijk en tegelijk professionele bejegening. Altijd een elektrische fiets paraat. Verder is de wachtruimte gezellig. Koffie gratis en zelfbediening. Fijne sfeer.

Eef Koelewijn (Bunschoten)
28-05-2020

Personeel is kundig en prettig in de omgang. Ik word altijd goed geholpen.

Dhr. M. Butzelaar (Nijkerk)
25-05-2020

Klantvriendelijk, goede uitleg, kosteloos vervangende auto meegekregen, prijzen volgens afspraak. Kortom een prima garagebedrijf.

Sjon van Dijk (Amersfoort)
11-05-2020

Goede service, prettige mensen.

Wim Heukelom (Nijkerk)
06-05-2020

Voor de eerste keer bij deze dealer geweest. Heb over alles een goede indruk gekregen. Zo als de ontvangst, de reparatie en het net uitziende bedrijf.

PG.Lodder (Ermelo)
06-05-2020

Ja, perfecte service, gedetailleerde voorinformatie, geweldige klantvriendelijkheid. Leuke wachtomgeving. Altijd tijdige informatie wanneer een 'behandeling' wat langer duurt. Leuke verstandhouding met alle medewerkers.

C.J.Snabilié (Duivendrecht)
04-05-2020

Uitstekende service en vriendelijk te woord gestaan, tijd voor een praatje en koffie aangeboden.

a. bakker (nijkerk)
30-04-2020

Vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar, goed opgeleid personeel. Eerlijkheid tot achter de komma. Super garage!

Mevr Timmer
29-04-2020

Betrouwbaar en klantvriendelijk.

R. Brouwer
29-04-2020

Daar ik bij een eerdere Toyota garage ontevreden was kreeg ik de tip ga naar Toyota garage Oto in Nijkerk. Ik kom daar nu vanaf 2012 tot volle tevredenheid. Altijd vriendelijk altijd een goed antwoord bij elke vraag. Prima aflevering na een beurt te hebben gehad. In één woord zeer tevreden. In al die jaren niet één keer teleurgesteld. Daar ben je als klant ook werkelijk een klant.

J.M. van Kersbergen (Leusden)
29-04-2020

Prima service. Deskundig en vriendelijk. Eerlijk.

Fred Beving (Hoevelaken)
17-04-2020

Prima service, eerlijke medewerkers, respectvol, altijd een oplossing.

Marek Szmelc (Nijkerk)
17-04-2020

Dealer kent en herkent de klant.

Pieter Zijlstra (Barneveld)
26-03-2020

Ik vind het een nette en goede garage waar je netjes wordt geholpen en uitleg krijgt.

Wim Wassink (Nijkerk)
19-03-2020

Goed bedrijf. Staat voor zijn werkzaamheden.

Ton Arends (Nijkerk)
19-03-2020

Kom al vele jaren bij deze dealer. Waarom zou ik naar een ander gaan?

Dhr. H. de la Mar. (Nunspeet)
19-03-2020

Zeer klantvriendelijk. Heel vakbekwaam en een hele goede service.

H. Kraijo (Vianen)
19-03-2020

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Beurt uitvoering lijkt betrouwbaar.

Anneke den Besten (Zeewolde)
13-03-2020

Ik heb diverse garages "versleten". Ik heb er nooit een kunnen vinden waar ik prettiger ben behandeld. Alles in deze garage straalt liefde voor het vak uit. Ook word ik hier echt nog vriendelijk geholpen. Ik rijdt er niet voor niets 100 km voor om hier mijn auto in onderhoud te hebben.

hans Nelis (Sint Anthonis)
13-03-2020

Zeer tevreden over de service en begeleiding.

familie Derks (amersfoort)
13-03-2020

Vriendelijk, betrouwbaar, accurate service.

EM (amersfoort)
13-03-2020

Vriendelijk, laagdrempelig en betrouwbaar.

Ruud Poort (Zeewolde)
05-03-2020

Zeer inventieve oplossing van mijn "deuk" in het voorfront. Creatieve en fenomenale reactie op mijn verzoek: "Zouden jullie....?"De LED-dagverlichting zit weer helemaal voor zijn 'gleuf' en geeft weer heerlijk licht!! Bedankt, mannen!!

Dick Kroon (Leusden)
05-03-2020

Technisch kundig en vriendelijk personeel.Garantie service op onderdelen en terugroepactie zijn goed uitgevoerd.Voeren de nodige reparaties of onderhoud goed uit en denken zelfs mee, om de kosten binnen de perken te houden, als mijn financiële middelen tijdelijk niet toereikend zijn.

Hans Zondervan (Rijswijk ZH)
26-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.