9,2
735 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota OTO Nijkerk

9,2

735 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer vriendelijk, behulpzaam, correct.

B de Boer (Zeewolde )
25-09-2020

De medewerkers van de garage zijn vriendelijk en informeren ons altijd goed.

Wever
25-09-2020

Uitstekende service.

EJM van Eerden (Almere)
03-09-2020

Prettige service en komen afspraken goed na.

Vera (Hoevelaken)
02-09-2020

Al jaren zeer goede ervaringen. Betrouwbaar, eerlijk.

Goedhart (Nijkerk)
27-08-2020

Je wordt fijn geholpen.

R. Thijsen (Almere)
25-08-2020

Betrouwbaar, vriendelijk, komt afspraken na, niet duur.

Henk Potze (Nijkerk)
21-08-2020

Zoals ik al kenbaar heb gemaakt dat het een uitstekende garage is, met bekwaamd personeel en een goede service.

Harry de Gunst (Nijkerk)
10-08-2020

Zeer goede service.

De ruiter (Bunschoten)
06-08-2020

Een uistekende dealer. Goede service, erg vriendelijk personeel. Ze staan altijd klaar voor je.

Nancy Snijdewind (Hoevelaken)
03-08-2020

Afspraak is afspraak en ze zijn betrouwbaar.

Willemien van Putten (Hoevelaken)
03-08-2020

De vriendelijkheid, uitstraling, kleinschaligheid en het mee denken met jou als klant. Geen onnodige reparaties uit willen voeren en zoeken naar een goedkoop alternatief om een onderdeel te vervangen. Helder in communicatie.

Dhr R Roselle
03-08-2020

Zeer schoon bedrijf, vriendelijk personeel en kennis van zaken. Niets is teveel als U iets vraagt.

Cees de Mars (Zeist)
31-07-2020

Oto Nijkerk is een prettige garage, je wordt altijd goed en op tijd geholpen. Zijn vriendelijk er is altijd koffie.

Dhr.Lam (Barneveld)
31-07-2020

Goede service, prettige mensen, goede informatie van te voren, dus je weet wat er moet gebeuren.

Mevr. C. Bobbert
31-07-2020

Zeer tevreden over vriendelijke en kundige medewerkers. Erg klantgericht.

Johan (Harderwijk )
31-07-2020

Deskundig en vriendelijk personeel. Bedrijf ziet er keurig netjes uit. En het belangrijkste: mijn auto blijft als een zonnetje lopen.

Frank van der Horst (Zeewolde)
31-07-2020

Prima dealer, met vriendelijk en behulpzaam personeel. Nooit te klagen over de geleverde werkzaamheden.

Hans velterop
26-06-2020

Vriendelijk personeel en eerlijk. Je wordt altijd prettig geholpen en ze leggen alles geduldig uit. Bij een kleine beurt wordt er eerst gevraagd of ze ook de ruitenwissers mogen vervangen, omdat die versleten waren. Vind ik heel netjes.

Linda Senechal (Putten )
26-06-2020

Wij worden hier altijd zeer netjes en correct geholpen en zijn daarom ook al jaren trouwe klant. Nooit eerder een garage meegemaakt waar de service zo goed was. Kortom aanrader.

Wildrik en Carla Klootsema (Zeewolde)
26-06-2020

Alles gaat naar ons zin.

Brons .A (Veen)
21-06-2020

Ik ben tevreden en vind het bedrijf klantvriendelijk.

M.v.Wijngaarden (Eemnes)
29-05-2020

Kan ook een 8 of 9 geven ,maar ik heb niks aan te merken.

Mw. C H van Middelaar (Amersfoort)
29-05-2020

Al jaren klant. Vriendelijk en tegelijk professionele bejegening. Altijd een elektrische fiets paraat. Verder is de wachtruimte gezellig. Koffie gratis en zelfbediening. Fijne sfeer.

Eef Koelewijn (Bunschoten)
28-05-2020

Personeel is kundig en prettig in de omgang. Ik word altijd goed geholpen.

Dhr. M. Butzelaar (Nijkerk)
25-05-2020

Klantvriendelijk, goede uitleg, kosteloos vervangende auto meegekregen, prijzen volgens afspraak. Kortom een prima garagebedrijf.

Sjon van Dijk (Amersfoort)
11-05-2020

Goede service, prettige mensen.

Wim Heukelom (Nijkerk)
06-05-2020

Voor de eerste keer bij deze dealer geweest. Heb over alles een goede indruk gekregen. Zo als de ontvangst, de reparatie en het net uitziende bedrijf.

PG.Lodder (Ermelo)
06-05-2020

Ja, perfecte service, gedetailleerde voorinformatie, geweldige klantvriendelijkheid. Leuke wachtomgeving. Altijd tijdige informatie wanneer een 'behandeling' wat langer duurt. Leuke verstandhouding met alle medewerkers.

C.J.SnabiliƩ (Duivendrecht)
04-05-2020

Uitstekende service en vriendelijk te woord gestaan, tijd voor een praatje en koffie aangeboden.

a. bakker (nijkerk)
30-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.