9,2
836 beoordelingen

Beoordelingen Toyota OTO Nijkerk

9,2

836 beoordelingen

Filter

Fijn bedrijf met fijne mensen Hier kan menig autobedrijf een voorbeeld aan nemen v.w.b. eerlijk-, klantvriendelijk-en klantgerichtheid.

H.M. D
06-05-2022

Goed service............kwaliteit Ik kom hier al jaren, dus dat zegt al genoeg....

Toyota eigenaar
06-05-2022

Zeer positieve ervaring Ik ben zeer tevreden

Toyota eigenaar
28-04-2022

Vriendelijk, meedenkend en betrouwbaar Al vele jaren kom ik hier. Nooit problemen. Altijd eerlijk en betrouwbaar. Overleggen altijd en laten de beslissing over aan de klant.

B. Goedhart
21-04-2022

Fantastische dealer. Altijd heldere info, geen verrassingen met de factuur en onderhoud uitstekend en supervriendelijk mensen.

E. Brilman
25-03-2022

Pierfect Ik kom al jaren bij OTO NIJKERK dit komt door de perfecte service

Christiaan Van Dijk
15-03-2022

Goed e service wéér Goed geholpen, eerlijk advies

J. Schuddeboom
10-03-2022

Perfekt . ik ben zeer tevreden ,met de service . daarom al jaren een Toyota zou niets anders willen.

Toyota eigenaar
04-03-2022

Al sinds 1995 zeer tevreden over Oto Nijkerk

Toyota eigenaar
26-02-2022

Goede service. Ik ben tevreden en een goede service!

A.B. Z
26-02-2022

Prettige garage Wij zijn zeer tevreden over de service en wat er mogelijk is, als wij er om vragen.

R.M. W
03-02-2022

Toyota top! Wij zijn erg tevreden!

Toyota eigenaar
01-02-2022

Zeer tevreden.

F. Hof
27-01-2022

Goede service

Toyota eigenaar
30-12-2021

Toyota eigenaar
22-12-2021

Zeer tevreden.

G. D
26-10-2021

Deze dealer heeft al jaren de door hen aan mij verkochte auto's in onderhoud. Het onderhoud is altijd op correcte wijze uitgevoerd.

Dhr. D.van den Berg
19-07-2021

Zeer prettige bediening, uitstekende service en communicatie.

W. van Ravenhorst
15-07-2021

Vanaf binnenkomst is het een goed gevoel, ze kennen de klant, je wordt meteen geholpen, zijn heel vriendelijk en altijd bereid vragen te beantwoorden.

H Lam (Barneveld)
15-07-2021

Mijn conclusie is: ze zijn vriendelijk, en correct.

Mevr. Appelhof
09-07-2021

Oto Nijkerk geen problemen, prettig personeel en ruimte om rustig te wachten. Waar zij niets aan kunnen doen, geen prijs op website Toyota van de drie beurten. Kennissen die vragen wat kost een beurt kunnen die niet vinden, zelf ook niet, gevraagd aan receptie dat klopt er zijn meer personen die dat zeggen. Prettig omdat te weten voordat je een afspraak maakt.

Dhr AJC Hoogsteder (Ermelo)
09-07-2021

Het is een prima garage.

dhr g wallet (nijkerk)
05-07-2021

Dealer geeft het gevoel een klant te waarderen.

R.Willemsen (Langbroek)
05-07-2021

Zeer betrouwbare en open benadering!

A.Lam,Krijgsman (Ermelo)
30-06-2021

Ben zeer tevreden over de garage. En ze hebben me op de hoogte gebracht wat er vervangen moest worden.

Hannie Verhulst
23-06-2021

Buitengewoon vriendelijke mensen, uiterst betrouwbaar en zeer vakkundig.

de Klokkenmaker van Apeldoorn (Harderwijk)
23-06-2021

Erg vriendelijk personeel. Is bekwaam en denkt met je mee.

Dhr Bleijerveld (Bilthoven)
23-06-2021

Fijne dealer en klantvriendelijk.

Mevr M.a.m. blotenburg (Achterveld)
23-06-2021

Klantvriendelijk, snel en goed.

H.A. de Vries (Driebergen)
21-06-2021

Gewoon prima.

W H van Putten (Hoevelaken)
21-06-2021