9,2
873 beoordelingen

Beoordelingen Toyota OTO Nijkerk

9,2

873 beoordelingen

Filter

Al jaren tevreden Een bedrijf waar je gewoon goed wordt geholpen echte service met goed overleg

Christiaan
22-02-2024

Prima uitgevoerde beurt Speciale wensen voor vervangend vervoer ingewilligd.

H. De Kruijf
25-01-2024

Fijne kleine dealer Prettige medewerkers die je niet als nummer behandelen. Altijd vervangend vervoer op maat als nodig. Gewoon een fijne garage die meedenkt in praktische oplossingen ook als je auto wat ouder wordt.

MdW
11-01-2024

Onderhoudsbeurt Super geholpen voor een onderhoudsbeurt. Van tevoren afspraken gemaakt en dat komen ze ook na.

Robert
19-12-2023

Top garage Er zijn een hoop garages in Nederland Maar deze dealer/specialist is echt top Vriendelijke medewerkers en alles altijd in orde

Martin Burgers
03-11-2023

Eerlijk, betrouwbaar, correcte prijzen

Toyota eigenaar
02-11-2023

Prima overleg over wat er gaat gebeuren en een goed vertrouwen erin dat ze vakkennis hebben.

Marien Bruggeman
17-10-2023

K.W. S
06-10-2023

Prima service Vriendelijk, duidelijke uitleg en er werden ook zaken gerepareerd die (gratis) onder de 10-jaar garantie van Toyota vallen. Gewoon een goede garage.

HdV
03-10-2023

Snelle service Ik kom uit Amersfoort en 2 jaar geleden zocht ik een andere auto. De verkoper heeft zeer goed zijn best gedaan om een auto te verkopen maar kon niet de kleur auto verkopen die ik zocht. Dit is voor mij reden geweest de servicebeurten in Nijkerk te laten plaatsvinden.

H. W
06-07-2023

Goede service en vriendelijk personeel Een erg goede Toyota dealer. Ik woon een aardig eind weg maar het was zeker de moeite waard om bij Oto Nijkerk mijn auto aan te schaffen.

Kerstin
29-06-2023

Perfect en zeer plzierig Veel waardering voor het vakmanschap, de outillage en gastvrijheid.

Toyota eigenaar
22-06-2023

Goed bedrijf kan iedereen aanraden bij OTO een auto te kopen We zijn zeer tevreden over de behandeling en het nakomen van gemaakte afspraken. We hebben bij OTO inmiddels al behoorlijk wat Toyota's weggesleept (2 x Aygo, 2 x Prius, CHR , Hilux en Camry). Wij kunnen geen reden verzinnen voor een ander merk of een andere dealer. Wij vinden het ongelooflijk dom van Louwman om OTO Nijkerk te degraderen tot service put ipv Dealer.

Gerrit
04-06-2023

Prima service Auto voor onderhoud en APK. Beide correct uitgevoerd. Advies Accu, vervangen en benzine toevoeging beide laten uitvoeren alles naar tevredenheid. Oto Nijkerk is van harte aanbevolen.

L. A
12-05-2023

R.B.P. L
05-05-2023

Geen betere Al jaren vaste klant, zonder problemen, alles volgens afspraak, eerlijk en betrouwbaar

Bert G
20-04-2023

Prima! Uitstekende service, volgens afspraak en duidelijkheid over evt. problemen met de auto . Er wordt eerst gevraagd is ik de evt reparatie nodig vind

Martin J.
13-04-2023

J. K
02-04-2023

Prime garage met hard werkend personeel. Goede service met goed toegeruste garage.

J.A. E
24-03-2023

Alles goed geregeld en uitgevoerd Het ging allemaal weer perfect zoals tientallen jaren

Christiaan Van Dijk
02-03-2023

D.G. N
02-03-2023

B. Eghuizen
02-02-2023

Top dealer Heel vakkundig en vriendelijke medewerkers. Nooit een probleem gehad met de uitgevoerde werkzaamheden. Goeie vakkundige monteurs. m.a.w. Zeer prettig bedrijf.

R. B
02-02-2023

Verrassing Tot mijn verrassing was naast het onderhoud ook de beide voorplaatsen schoongemaakt. Ik woon in een bos, dus er komt nogal wat natuur binnendwarrelen.

M.H.F. D
19-01-2023

Toyota eigenaar
05-01-2023

Ben zeer tevreden in alle dingen kan niet beter

W. V. Dijk
05-01-2023

Top Toyota garage Toyota Nijkerk is een geweldig bedrijf, service gerichtte mensen die ook zeer deskundig zijn

L. M
29-12-2022

Uitstekende service Zeer vriendelijke medewerkers en krijg bij een grote service beurt altijd een mooie leenauto mee.Niets is ze teveel.

Louk de Liever
29-12-2022

Zeer goede service In alle opzichten tevreden

E.L.F. F
29-12-2022

Prima garage, fijne en bekwame mensen.

Toyota eigenaar
23-12-2022