Beoordelingen Toyota Oto Nijkerk

9,2

669 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service en men is zeer vriendelijk

Mevr. Popken- Vrolijk (Nijkerk)
11-12-2019

Geleverde kwaliteit prima en klantvriendelijk gedrag, zaken lopen zoals gewenst

Jac. Meter (Putten)
11-12-2019

Vakkundige hulp en vriendelijk

R hogenbirk van de kemp (Voorthuizen)
06-12-2019

Vriendelijke medewerkers, servicegericht.

Fedde van der Molen
04-12-2019

Zeer tevreden

Louk de Liever (Amersfoort)
04-12-2019

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en het vakmanschap.

Jan J. Smit (Ermelo)
04-12-2019

Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Alles wat er aan de auto is gebeurd wordt keurig uitgelegd. Woon je verder weg krijg je netjes een leen auto mee. Kosten service beurt worden van te voren gemeld. Met deze garage is niets mis.

Jan de Valk. (Harderwijk.)
03-12-2019

Auto was voor onderhoud. Door omstandigheden moest is heel snel weg. Hierdoor had ik geen tijd om te tanken. Men toonde begrip, en het werd zeer soepel en naar tevredenheid opgelost. Hulde voor het team!

Ingrid van Dam
03-12-2019

Prettige garage met prettige medewerkers en eigenaar. Als je belt weten ze meteen wie je bent en welke auto je hebt. Tarieven voor onderhoud marktconform en eerlijk. Er worden geen onnodige zaken uitgevoerd en je wordt goed geïnformeerd als er problemen zijn of dreigen te ontstaan.

M. Brinkman (Terschuur)
29-11-2019

Zeer net bedrijf met vakkundige medewerkers

AAvdBunt (Nijkerk )
27-11-2019

Uitstekend bedrijf. Goede klantbehandeling.

Dhr. F. Hof (Lisse)
22-11-2019

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Gerrit te Hoonte (Hoevelaken)
22-11-2019

Ik kan iedereen Oto Nijkerk aanbevelen.De showroom ziet er altijd gelikt uit.Je wordt altijd netjes te woord gestaan,door enthousiaste verkopers.

Gert egbers (Harderwijk)
22-11-2019

Ik kom al jaren bij Oto Nijkerk en word daar altijd supergoed geholpen

S Smeekes (Hoogland)
19-11-2019

De kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak van de Prius worden geëvenaard door die van het team van OTO Nijkerk.

S.F. Bakker (Nijkerk)
19-11-2019

Oto Nijkerk biedt goede service en is klantvriendelijk. Denken met je mee, zodat je zelf zorgeloos van je Toyota kunt genieten.

Mevr. Wiegman (Amersfoort)
12-11-2019

Zeer tevreden over de service van medewerkers.

Dhr. K. Jol
11-11-2019

Een goede en betrouwbare dealer die voor zijn klant paraat staat.

Wouter Bolder (Nunspeet)
07-11-2019

Door omstandigheden hebben zij mijn auto een beurt willen geven op een zaterdag.

Liane Boelens (Den Haag)
07-11-2019

Prettige garage, voorkomend, vriendelijk, meedenkend. Makkelijk met een leenauto ook voor langere tijd, zonder extra kosten. Kijken serieus naar klachten. Ik ben heel tevreden.

Harrie Smorenburg (Nijkerk)
07-11-2019

Betrouwbaar en klantvriendelijk.

Arie Zondag (Harderwijk)
05-11-2019

Goede service verleend. Duidelijke uitleg gehad over de werking van de auto. Vriendelijke medewerkers.

Nathanja von Grumbkow (Nunspeet)
30-10-2019

Altijd klantvriendelijk en ze denken met je mee.

Mevr. S van de Veen (Nijkerk)
18-10-2019

goed

G J Klok (Voorthuizen)
16-10-2019

Ik ervaar deze als betrouwbaar en duidelijk. Goede uitleg en afstemming. Geen verassingen achteraf. Gebruik van een leenauto is mogelijk en geen bla,bla. goede service en fijne sfeer.

Nickie (Amersfoort)
16-10-2019

betrouwbaar, klantgericht, vriendelijk, behulpzaam, laagdrempelig, net bedrijf, professioneel en accuraat, ook de werkplaats!

F. Gunneweg (Ermelo)
11-10-2019

10 het is een super dealer altijd. Een leen auto als je auto gemaakt moet worden. Dat is fijn

wouter de harder
11-10-2019

Ik koop geen auto. Ik koop een Toyota met airco en garage.

Jack Robert Hommersom (Amersfoort)
26-09-2019

Alles volgens afspraak gedaan, netjes gebeld en keurig geholpen.

P. ter Beek (Amersfoort)
26-09-2019

Prettige dealer en garage. Kundig en correcte afhandeling zonder verrassingen achteraf. Fijne leestafel en warme dranken als je moet wachten.

M. Brinkman (Terschuur)
26-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.