9,2
822 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota OTO Nijkerk

9,2

822 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Toyota eigenaar
22-12-2021

Zeer tevreden.

G. D
26-10-2021

Deze dealer heeft al jaren de door hen aan mij verkochte auto's in onderhoud. Het onderhoud is altijd op correcte wijze uitgevoerd.

Dhr. D.van den Berg
19-07-2021

Zeer prettige bediening, uitstekende service en communicatie.

W. van Ravenhorst
15-07-2021

Vanaf binnenkomst is het een goed gevoel, ze kennen de klant, je wordt meteen geholpen, zijn heel vriendelijk en altijd bereid vragen te beantwoorden.

H Lam (Barneveld)
15-07-2021

Mijn conclusie is: ze zijn vriendelijk, en correct.

Mevr. Appelhof
09-07-2021

Oto Nijkerk geen problemen, prettig personeel en ruimte om rustig te wachten. Waar zij niets aan kunnen doen, geen prijs op website Toyota van de drie beurten. Kennissen die vragen wat kost een beurt kunnen die niet vinden, zelf ook niet, gevraagd aan receptie dat klopt er zijn meer personen die dat zeggen. Prettig omdat te weten voordat je een afspraak maakt.

Dhr AJC Hoogsteder (Ermelo)
09-07-2021

Het is een prima garage.

dhr g wallet (nijkerk)
05-07-2021

Dealer geeft het gevoel een klant te waarderen.

R.Willemsen (Langbroek)
05-07-2021

Zeer betrouwbare en open benadering!

A.Lam,Krijgsman (Ermelo)
30-06-2021

Ben zeer tevreden over de garage. En ze hebben me op de hoogte gebracht wat er vervangen moest worden.

Hannie Verhulst
23-06-2021

Buitengewoon vriendelijke mensen, uiterst betrouwbaar en zeer vakkundig.

de Klokkenmaker van Apeldoorn (Harderwijk)
23-06-2021

Erg vriendelijk personeel. Is bekwaam en denkt met je mee.

Dhr Bleijerveld (Bilthoven)
23-06-2021

Fijne dealer en klantvriendelijk.

Mevr M.a.m. blotenburg (Achterveld)
23-06-2021

Klantvriendelijk, snel en goed.

H.A. de Vries (Driebergen)
21-06-2021

Gewoon prima.

W H van Putten (Hoevelaken)
21-06-2021

Prima afhandeling van de servicebeurt, geheel volgens afspraak. Ook het nemen van initiatief vanuit de garage om de beurt in te plannen was prima.

van Zalingen (Hoevelaken)
21-06-2021

Uiterst correcte en vriendelijke ontvangst/behandeling van de klant. Als niet ter zake kundige klant kan ik over de kwaliteit van het technische werk niet oordelen, maar vertrouw erop dat die uitstekend zal zijn.

Han Julius
21-06-2021

Goede, klantvriendelijke garage. Inmiddels daar zelf 5 nieuwe auto's gekocht: 2x Prius, Aygo, CHR en Hilux en onze zoon een occasion Landcruiser. Altijd goed correct en servicegericht behandeld.

Gerrit de Bie
11-06-2021

Oto Nijkerk is naast de leverancier van onze auto’s tevens het adres voor het onderhoud. Je wordt er altijd zeer prettig geholpen waar dan ook, verkoop of onderhoud. Ze zijn kundig en deskundig. Kortom een zeer betrouwbaar adres waar je graag terugkomt.

E.L. Bouw (Ermelo)
11-06-2021

Wij zijn over Oto Nijkerk zeer tevreden, wij gaan niet naar een ander.

Brons >A (Veen ( N Brabant)
11-06-2021

Klantvriendelijk, denkt mee met je behoeftes en wensen. Persoonlijke benadering.

Sietse V (Leusden)
11-06-2021

Correcte behandeling en service.

Jolanda ter Mors (Nijkerk)
03-06-2021

Eerlijk en betrouwbaar, denken met je mee.

M Hellemons
27-05-2021

De afspraak was een 30.000 km beurt. Daarnaast was er een aanbieding van € 90 om de auto van binnen en van buiten schoon te maken. Op zich wel prijzig maar ik heb hiervan gebruik gemaakt. Na het ophalen van de auto bleek pas thuis dat de kofferbak en de achterbank en vloer niet waren schoon gemaakt. Ik heb hierover telefonisch contact gehad met de garage. Men heeft hiervoor excuses aangeboden en tevens gezegd met de volgende beurt (waarschijnlijk pas over een jaar) dit goed te maken. Ik ben hiermee akkoord gegaan.

Leo Postma (Ermelo)
27-05-2021

Wegens open karakter, vriendelijkheid en omdat alles bespreekbaar is.

Mw C H van Middelaar (Amersfoort)
27-05-2021

Omdat ik zeer tevreden ben over deze dealer. Prettige ontvangst, ze nemen de tijd voor je, als er iets extra's moet gebeuren tijdens een onderhoudsbeurt wordt er van te voren eerst overlegd over urgentie en prijs.

Jos Koster (Nijkerk)
21-05-2021

Al jaren tot onze grote tevredenheid onze vaste garage.

M.Jochemsen
12-05-2021

Gewoon goed, alles volgens afspraak inclusief leenauto.

Dhr. L. Aalsma
12-05-2021

Al jaren klant bij Oto Nijkerk en eigenlijk alleen maar positieve ervaringen!

Marit Krebbers
05-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.