9,2
768 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota OTO Nijkerk

9,2

768 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Dealer neemt coronamaatregelen in acht. Komt afspraken na en levert goed werk. Bij aanvullende werkzaamheden wordt tijdig contact opgenomen en na afloop keurige uitleg over uitgevoerde werkzaamheden en nota. Fijne dealer waar ik al jaren kom.

Harro Evenboer (Amersfoort)
25-01-2021

Als men daar aankomt staat de koffie klaar en wordt je heel vriendelijk en goed behandeld. Ik ben zeer tevreden daar ik al jaren klant bij hen ben. Daarbij komt dat ik Toyota fan ben in verband met de betrouwbaarheid van het merk Toyota.

P. van Schaik (Soest)
21-01-2021

Goed bedrijf, betrouwbaar, denkt mee met de klant. Aanrader!

R. Winkels
11-01-2021

Komen afspraken perfect na.

Dhr H v d Geesr (Nijkerk )
07-01-2021

Betrouwbaar, adequaat. Klantvriendelijk.

Hans de Vries (Baarn)
05-01-2021

Vriendelijke medewerkers die meedenken met wat er moet en kan gebeuren, bv. keuze nieuwe banden. Duidelijke afspraken en afspraak = afspraak. Van harte aanbevolen!

Age Lammers (Nijkerk)
04-01-2021

Vriendelijk personeel en afspraken worden nagekomen.

Hanneke Tolsma (Amersfoort)
28-12-2020

Klantvriendelijk, goede service, helder en duidelijke uitleg. Er staat altijd een leenauto klaar als we de auto voor onderhoud komen brengen. Ze denken graag mee.

Jantien Strijland (Putten)
17-12-2020

Vriendelijk personeel, duidelijke website, vervangend vervoer (mijn keuze elektrische fiets) prima geregeld.

Sandra (Hoevelaken)
16-12-2020

Klantvriendelijke garage waar je snel en goed geholpen wordt.

Dhr Bergacker (Woudenberg)
16-12-2020

Is een goede dealer. Beter dan de verkopende dealer destijds in Groenlo.

A. Buitenhuis (Nijkerk )
10-12-2020

Vriendelijke mensen en eerlijke prijzen.

Mevr Pieffers (Bunschoten )
10-12-2020

Fijn bedrijf met zeer aardig personeel. Altijd ben ik zeer tevreden wanneer ik hier ben geweest. Een AANRADER!!!

H Krant (Nijkerk)
10-12-2020

Op zaterdagavond een leenauto gekregen. Service!

Brigitte Hartog (Bunschoten)
03-12-2020

Vriendelijk en duidelijk. Toyota is een goede auto.

Reint van de Poppe. (Harderwijk)
03-12-2020

Terzake deskundig en vriendelijk.

J.F. Hoveling
03-12-2020

De totale beleving bij deze dealer.

AAvdBunt (Nijkerk )
03-12-2020

Het is een garage met service die je van een goede garage verwacht.

Ruud Boelen
30-11-2020

Zeer correct goede prijs.

Florijn (Putten)
26-11-2020

Goede dealer met goede service.

Wouter Bolder (Nunspeet)
23-11-2020

Afspraak maken per telefoon gaat prima. Daarna ontvangst vriendelijk. De auto gaat de garage in en wordt weer in orde gemaakt.

Dhr. J. de Valk. (Harderwijk.)
19-11-2020

Je wordt er vriendelijk ontvangen en te woord gestaan.

R. Popken- Vrolijk (Nijkerk)
19-11-2020

De receptionist is bijzonder servicegericht, eerlijk en denkt met je mee. Ik ga af op zijn advies. Nu met onze RAV4 en eerder met mijn Corolla. De werkplaats levert altijd goed werk af. Ik vertrouw deze garage.

Louise Steenvoorden
16-11-2020

Vriendelijk personeel, altijd meedenkend met de klant. Ze weten wie je bent, en welke auto(s) je in onderhoud hebt.

Henk de Graaf (Barneveld)
12-11-2020

Kennis en klantvriendelijkheid is van een heel hoog niveau.

Wijnand van Essen (Nijkerk)
12-11-2020

Prima en volgens mij vakkundig gedaan. Geen verstand van maar daar vertrouw ik op.

Marien Bruggeman (Ermelo)
05-11-2020

Wij hebben voor het eerst nu voor een Toyota gekozen. De service bij De Toyota in Nijkerk is echt fantastisch. Je bent geen nummer en weten precies nog wie je bent. De verkopers en de monteurs zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Niks is teveel!

Mevr. Aaftink (Nijkerk)
04-11-2020

Zeer service gericht en klantvriendelijk. Transparant in alle opzichten.

M Timmer (Achterveld)
04-11-2020

klant vriendelijk, vooraf prijsopgave, goede uitleg van de werkzaamheden, op tijd geholpen enz

margriet van putten (ermelo)
29-10-2020

Kwalitatieve medewerkers. Hoog servicegehalte. Deskundige medewerkers. Eerlijk zaken doen.

Velde (Almere)
29-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.