Beoordelingen Toyota Oto Nijkerk

9,2

687 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

betrouwbaarheid van de dealer, betrouwbaarheid van de auto, betrokkenheid van het personeel, kwaliteit van de service

nicolaas nijs (ermelo)
12-02-2020

Top dealer en zeer betrouwbaar

J.Kooreman
12-02-2020

Ik werd vriendelijk te woord gestaan, kreeg goede uitleg over de werkzaamheden en de verwachte tijd dat het zou duren. Extra werkzaamheden werden afgestemd. Er is een prima wachtruimte met koffie/thee en de nodige tijdschriften.

Judith (Amersfoort)
07-02-2020

Goede kwaliteit en klantvriendelijk bij alle medewerkersHeldere afspraken goede adviezen bij onderhoud.Geven kosten advies dat klant gericht is

Gsm Anneveld (Baarn)
05-02-2020

Perfect geholpen op vriendelijke manier. Bij " OTO Nijkerk " ben je nog Koningklant! De receptionist geeft op vriendelijke en goede manier voorlichting omtrent de onderhoudsbeurt en eventuele extra's.

Dhr. Henny van Deursen (Amersfoort - Vathorst)
05-02-2020

Heb bij betaling van mijn beurt geen afvinklijst van de werkzaamheden gekregen. Na telefonische benadering werd mij verteld dat dit bij Oto Nijkerk niet gedaan wordt. Alsnog is de lijst op mijn verzoek aan mij verstuurd per e-mail. Als klacht aan mijn Toyota C-HR heb ik opgegeven dat dat de generator indien de batterij wordt opgeladen een behoorlijke brom geeft in het interieur, heb hier totaal geen terugkoppeling van de receptie over gekregen.

Cees Steen (Almere)
31-01-2020

Klantgericht, vriendelijk, afspraken nakomen, goede communicatie - ook via email.

Henk Potze (Nijkerk)
29-01-2020

Betrouwbaar en goede service ook via media.

Guus van Vliet (Nijkerk)
22-01-2020

ik ben zeer tevreden over Oto Nijkerk af spraken worden goed na gekomen..

w Jurriens (Duiven)
17-01-2020

Klantvriendelijk, zeer behulpzaam en goede service.

Mw G van Beek (Nijkerk)
17-01-2020

gowoon goed

Henri Schotsman (Nijkerk)
15-01-2020

Omdat ik totaal ondeskundig ben, voel ik dat mijn auto in vertrouwde handen is bij garage Oto Nijkerk

Hanneke Tolsma (Amersfoort)
15-01-2020

Altijd vriendelijk en correct geholpen. Uitstekende service

Wildrik Klootsema (Zeewolde )
15-01-2020

Alle behandelingen zijn correct, die worden uitgevoerd. En is het personeel vakkundig en klantvriendelijk.En staan altijd voor je klaar als het nodig is.

H.H. de Gunst (Nijkerk)
10-01-2020

Fijn bedrijf met goede service

Dhr. D Wassink (Nijkerk)
08-01-2020

Vriendelijk personeel. Goede service

M.J. Faken (Zeewolde)
08-01-2020

Wordt altijd vriendelijk ontvangen en hebben een luisterend oor voor mijn vragen en/of opmerkingen. Onze Toyota blijkt heel betrouwbaar te zijn en wij hebben nog geen onverwachte hinderlijke voorvallen ondervonden.

dhr. W.C. Noordegraaf (Zeewolde)
02-01-2020

Vakmensen die het merk Toyota fantastisch vertegenwoordigen.

Wijnand van Essen (Nijkerk)
30-12-2019

Goede service en men is zeer vriendelijk

Mevr. Popken- Vrolijk (Nijkerk)
11-12-2019

Geleverde kwaliteit prima en klantvriendelijk gedrag, zaken lopen zoals gewenst

Jac. Meter (Putten)
11-12-2019

Vakkundige hulp en vriendelijk

R hogenbirk van de kemp (Voorthuizen)
06-12-2019

Vriendelijke medewerkers, servicegericht.

Fedde van der Molen
04-12-2019

Zeer tevreden

Louk de Liever (Amersfoort)
04-12-2019

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en het vakmanschap.

Jan J. Smit (Ermelo)
04-12-2019

Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Alles wat er aan de auto is gebeurd wordt keurig uitgelegd. Woon je verder weg krijg je netjes een leen auto mee. Kosten service beurt worden van te voren gemeld. Met deze garage is niets mis.

Jan de Valk. (Harderwijk.)
03-12-2019

Auto was voor onderhoud. Door omstandigheden moest is heel snel weg. Hierdoor had ik geen tijd om te tanken. Men toonde begrip, en het werd zeer soepel en naar tevredenheid opgelost. Hulde voor het team!

Ingrid van Dam
03-12-2019

Prettige garage met prettige medewerkers en eigenaar. Als je belt weten ze meteen wie je bent en welke auto je hebt. Tarieven voor onderhoud marktconform en eerlijk. Er worden geen onnodige zaken uitgevoerd en je wordt goed geïnformeerd als er problemen zijn of dreigen te ontstaan.

M. Brinkman (Terschuur)
29-11-2019

Zeer net bedrijf met vakkundige medewerkers

AAvdBunt (Nijkerk )
27-11-2019

Uitstekend bedrijf. Goede klantbehandeling.

Dhr. F. Hof (Lisse)
22-11-2019

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Gerrit te Hoonte (Hoevelaken)
22-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.