9,2
850 beoordelingen

Beoordelingen Toyota OTO Nijkerk

9,2

850 beoordelingen

Filter

Voor service, vakmanschap, vriendelijk en klantenbinding Oto Nijkerk.

Dhr.J.M. van Kersbergen (Leusden)
21-04-2021

Prima serviceverlening met duidelijke reƫle tarieven. Vakkundig onderhoud.

Jaap Schuddeboom (Amersfoort)
21-04-2021

Uitermate prettig klantcontact, goede en vakkundige zorg voor de auto, meedenken en proactieve houding spreekt mij erg aan. Je bent klant en geen nummer.

Hans S (Amersfoort)
15-04-2021

Correcte behandeling. Komt professioneel over. Hartelijke mensen.

C.J. Roest (Putten)
07-04-2021

Oto Nijkerk is een dealer van A tot Z. Nooit problemen gehad met: een afspraak maken of met reparatie uitvoeren.

Marek Szmelc (Nijkerk)
07-04-2021

Volgens verwachting kundig, aardig en betrouwbaar.

Pieter Zijlstra (Barneveld)
07-04-2021

Zoals altijd weer vlot en goed geholpen.

Geert Plukker
01-04-2021

Omdat ik altijd netjes word ontvangen en goed word geholpen met onderhoud en raad en daad.

Dhr W. Leijdens (Nijkerk)
26-03-2021

Zeer vriendelijk personeel. Uitstekende service!

Dik Jansen (Putten)
25-03-2021

Tientallen jaren ervaring en zeer tevreden met OTO Nijkerk. Houden zich aan de afspraak. Personeel is vriendelijk. En zijn er kleine onverwachte dingen dan kan ik altijd komen ook al is dat voor OTO Nijkerk extra tijd inruimen. Ben dan ook zeer tevreden. Ik moet vanuit mijn woonplaats Nunspeet naar Nijkerk rijden en dat heb ik er voor over.

Dhr. H. de la Mar (Nunspeet)
25-03-2021

Prettige medewerkers en uitstekende service.

Blok (Amersfoort )
24-03-2021

Bij een andere garage werd niet professioneel gereageerd op mijn vraag. In Nijkerk stelde ik precies dezelfde vraag en werd daar heel netjes en vriendelijk te woord gestaan. En dat is altijd zo gebleven. Heel vriendelijke mensen en heel professioneel.

p. oudejans (leusden)
18-03-2021

De dealer geeft op tijd door dat mijn auto voor een beurt aan de beurt is. Bij de receptie verloopt de informatie soepel. Het onderhoud verloopt ook prima.

Anneke den Besten (Zeewolde)
18-03-2021

Reparaties worden goed uitgevoerd, zeer ervaren personeel, en bij eventuele meerkosten wordt er contact hierover gepleegd. Stel dit zeer op prijs.

Ton Arends (Nijkerk)
18-03-2021

Keurige ontvangst en begeleiding.

cor machielse
16-03-2021

De totale persoonlijke benadering is zeer goed.

Me Zuijdendorp (Amersfoort)
12-03-2021

Leuke, aardige, fijne, betrouwbare garage en zeer prettige mensen.

Piet van Slooten (Huizen)
22-02-2021

Volledig tevreden over werkwijze en afhandeling van de werkzaamheden. Vriendelijke medewerkers en goede opvang van de klanten.

W. de Wit (Zeewolde)
22-02-2021

Betrouwbaar. Rustige werkplaats. Opgeruimde, overzichtelijke showroom. Betrokken, meedenkend personeel. Uitstekende service.

N. Nijs (Ermelo)
11-02-2021

Bij binnenkomst weten ze al wie je bent, ze denken met je mee als het gaat over (onverwachte) reparties. Correcte prijsopgave en als er iets anders moet gebeuren is er eerst overleg

R. Roselle
04-02-2021

Ik ben al jaren klant en ik ervaar al die jaren een uitstekende service. Betrouwbaarheid, vakmanschap en vriendelijke dienstverlening zijn kernwaarden voor Oto Nijkerk.

Martin Lolkema (Ermelo)
29-01-2021

Al jaren goede service van deze dealer.

Mevr G van de Pol (Nijkerk)
29-01-2021

Dealer neemt coronamaatregelen in acht. Komt afspraken na en levert goed werk. Bij aanvullende werkzaamheden wordt tijdig contact opgenomen en na afloop keurige uitleg over uitgevoerde werkzaamheden en nota. Fijne dealer waar ik al jaren kom.

Harro Evenboer (Amersfoort)
25-01-2021

Als men daar aankomt staat de koffie klaar en wordt je heel vriendelijk en goed behandeld. Ik ben zeer tevreden daar ik al jaren klant bij hen ben. Daarbij komt dat ik Toyota fan ben in verband met de betrouwbaarheid van het merk Toyota.

P. van Schaik (Soest)
21-01-2021

Goed bedrijf, betrouwbaar, denkt mee met de klant. Aanrader!

R. Winkels
11-01-2021

Komen afspraken perfect na.

Dhr H v d Geesr (Nijkerk )
07-01-2021

Betrouwbaar, adequaat. Klantvriendelijk.

Hans de Vries (Baarn)
05-01-2021

Vriendelijke medewerkers die meedenken met wat er moet en kan gebeuren, bv. keuze nieuwe banden. Duidelijke afspraken en afspraak = afspraak. Van harte aanbevolen!

Age Lammers (Nijkerk)
04-01-2021

Vriendelijk personeel en afspraken worden nagekomen.

Hanneke Tolsma (Amersfoort)
28-12-2020

Klantvriendelijk, goede service, helder en duidelijke uitleg. Er staat altijd een leenauto klaar als we de auto voor onderhoud komen brengen. Ze denken graag mee.

Jantien Strijland (Putten)
17-12-2020