9,2
841 beoordelingen

Beoordelingen Toyota OTO Nijkerk

9,2

841 beoordelingen

Filter

Zeer klantgericht en deskundig Je voelt je echt als een koning. Deze dealer is top in deskundigheid en klantgerichtheid.

T P
09-08-2022

Prima service. Prima service. Ze bellen netjes van te voren wat er gedaan moet worden. Zo geen verrassingen bij betalen. Vriendelijk personeel.

E. P
06-08-2022

Deskundig en betrouwbaar Al jaren lang een zeer tevreden klant en Toyota-eigenaar bij OTO Nijkerk. Een deskundige en betrouwbare organisatie.

A.B.
05-08-2022

pico bello grandiose dealer met super merk.

J.H. P. putten
04-08-2022

top-bedrijf! Al jaren trouwe klant van Oto Nijkerk. in alle opzichten ontzettend fijn bedrijf: vriendelijk, deskundig en toegewijd personeel. Klant wordt gekend, heel belangrijk! Men komt afspraken na en er is geen enkele bureaucratie.

Huisarts, jarenlang klant Oto Nijkerk
22-07-2022

Fijn bedrijf met fijne mensen Hier kan menig autobedrijf een voorbeeld aan nemen v.w.b. eerlijk-, klantvriendelijk-en klantgerichtheid.

H.M. D
06-05-2022

Goed service............kwaliteit Ik kom hier al jaren, dus dat zegt al genoeg....

Toyota eigenaar
06-05-2022

Zeer positieve ervaring Ik ben zeer tevreden

Toyota eigenaar
28-04-2022

Vriendelijk, meedenkend en betrouwbaar Al vele jaren kom ik hier. Nooit problemen. Altijd eerlijk en betrouwbaar. Overleggen altijd en laten de beslissing over aan de klant.

B. Goedhart
21-04-2022

Fantastische dealer. Altijd heldere info, geen verrassingen met de factuur en onderhoud uitstekend en supervriendelijk mensen.

E. Brilman
25-03-2022

Pierfect Ik kom al jaren bij OTO NIJKERK dit komt door de perfecte service

Christiaan Van Dijk
15-03-2022

Goed e service wéér Goed geholpen, eerlijk advies

J. Schuddeboom
10-03-2022

Perfekt . ik ben zeer tevreden ,met de service . daarom al jaren een Toyota zou niets anders willen.

Toyota eigenaar
04-03-2022

Al sinds 1995 zeer tevreden over Oto Nijkerk

Toyota eigenaar
26-02-2022

Goede service. Ik ben tevreden en een goede service!

A.B. Z
26-02-2022

Prettige garage Wij zijn zeer tevreden over de service en wat er mogelijk is, als wij er om vragen.

R.M. W
03-02-2022

Toyota top! Wij zijn erg tevreden!

Toyota eigenaar
01-02-2022

Zeer tevreden.

F. Hof
27-01-2022

Goede service

Toyota eigenaar
30-12-2021

Toyota eigenaar
22-12-2021

Zeer tevreden.

G. D
26-10-2021

Deze dealer heeft al jaren de door hen aan mij verkochte auto's in onderhoud. Het onderhoud is altijd op correcte wijze uitgevoerd.

Dhr. D.van den Berg
19-07-2021

Zeer prettige bediening, uitstekende service en communicatie.

W. van Ravenhorst
15-07-2021

Vanaf binnenkomst is het een goed gevoel, ze kennen de klant, je wordt meteen geholpen, zijn heel vriendelijk en altijd bereid vragen te beantwoorden.

H Lam (Barneveld)
15-07-2021

Mijn conclusie is: ze zijn vriendelijk, en correct.

Mevr. Appelhof
09-07-2021

Oto Nijkerk geen problemen, prettig personeel en ruimte om rustig te wachten. Waar zij niets aan kunnen doen, geen prijs op website Toyota van de drie beurten. Kennissen die vragen wat kost een beurt kunnen die niet vinden, zelf ook niet, gevraagd aan receptie dat klopt er zijn meer personen die dat zeggen. Prettig omdat te weten voordat je een afspraak maakt.

Dhr AJC Hoogsteder (Ermelo)
09-07-2021

Het is een prima garage.

dhr g wallet (nijkerk)
05-07-2021

Dealer geeft het gevoel een klant te waarderen.

R.Willemsen (Langbroek)
05-07-2021

Zeer betrouwbare en open benadering!

A.Lam,Krijgsman (Ermelo)
30-06-2021

Ben zeer tevreden over de garage. En ze hebben me op de hoogte gebracht wat er vervangen moest worden.

Hannie Verhulst
23-06-2021