9,2
841 beoordelingen

Beoordelingen Toyota OTO Nijkerk

9,2

841 beoordelingen

Filter

Buitengewoon vriendelijke mensen, uiterst betrouwbaar en zeer vakkundig.

de Klokkenmaker van Apeldoorn (Harderwijk)
23-06-2021

Erg vriendelijk personeel. Is bekwaam en denkt met je mee.

Dhr Bleijerveld (Bilthoven)
23-06-2021

Fijne dealer en klantvriendelijk.

Mevr M.a.m. blotenburg (Achterveld)
23-06-2021

Klantvriendelijk, snel en goed.

H.A. de Vries (Driebergen)
21-06-2021

Gewoon prima.

W H van Putten (Hoevelaken)
21-06-2021

Prima afhandeling van de servicebeurt, geheel volgens afspraak. Ook het nemen van initiatief vanuit de garage om de beurt in te plannen was prima.

van Zalingen (Hoevelaken)
21-06-2021

Uiterst correcte en vriendelijke ontvangst/behandeling van de klant. Als niet ter zake kundige klant kan ik over de kwaliteit van het technische werk niet oordelen, maar vertrouw erop dat die uitstekend zal zijn.

Han Julius
21-06-2021

Goede, klantvriendelijke garage. Inmiddels daar zelf 5 nieuwe auto's gekocht: 2x Prius, Aygo, CHR en Hilux en onze zoon een occasion Landcruiser. Altijd goed correct en servicegericht behandeld.

Gerrit de Bie
11-06-2021

Oto Nijkerk is naast de leverancier van onze auto’s tevens het adres voor het onderhoud. Je wordt er altijd zeer prettig geholpen waar dan ook, verkoop of onderhoud. Ze zijn kundig en deskundig. Kortom een zeer betrouwbaar adres waar je graag terugkomt.

E.L. Bouw (Ermelo)
11-06-2021

Wij zijn over Oto Nijkerk zeer tevreden, wij gaan niet naar een ander.

Brons >A (Veen ( N Brabant)
11-06-2021

Klantvriendelijk, denkt mee met je behoeftes en wensen. Persoonlijke benadering.

Sietse V (Leusden)
11-06-2021

Correcte behandeling en service.

Jolanda ter Mors (Nijkerk)
03-06-2021

Eerlijk en betrouwbaar, denken met je mee.

M Hellemons
27-05-2021

De afspraak was een 30.000 km beurt. Daarnaast was er een aanbieding van € 90 om de auto van binnen en van buiten schoon te maken. Op zich wel prijzig maar ik heb hiervan gebruik gemaakt. Na het ophalen van de auto bleek pas thuis dat de kofferbak en de achterbank en vloer niet waren schoon gemaakt. Ik heb hierover telefonisch contact gehad met de garage. Men heeft hiervoor excuses aangeboden en tevens gezegd met de volgende beurt (waarschijnlijk pas over een jaar) dit goed te maken. Ik ben hiermee akkoord gegaan.

Leo Postma (Ermelo)
27-05-2021

Wegens open karakter, vriendelijkheid en omdat alles bespreekbaar is.

Mw C H van Middelaar (Amersfoort)
27-05-2021

Omdat ik zeer tevreden ben over deze dealer. Prettige ontvangst, ze nemen de tijd voor je, als er iets extra's moet gebeuren tijdens een onderhoudsbeurt wordt er van te voren eerst overlegd over urgentie en prijs.

Jos Koster (Nijkerk)
21-05-2021

Al jaren tot onze grote tevredenheid onze vaste garage.

M.Jochemsen
12-05-2021

Gewoon goed, alles volgens afspraak inclusief leenauto.

Dhr. L. Aalsma
12-05-2021

Al jaren klant bij Oto Nijkerk en eigenlijk alleen maar positieve ervaringen!

Marit Krebbers
05-05-2021

Ik ben zeer tevreden over de eigenaar, altijd even tijd voor een praatje en heeft belangstelling voor het welzijn van zijn klanten.

a. bakker (nijkerk)
28-04-2021

Top dealer.

J van de Poll (Nijkerk )
28-04-2021

Voor service, vakmanschap, vriendelijk en klantenbinding Oto Nijkerk.

Dhr.J.M. van Kersbergen (Leusden)
21-04-2021

Prima serviceverlening met duidelijke reële tarieven. Vakkundig onderhoud.

Jaap Schuddeboom (Amersfoort)
21-04-2021

Uitermate prettig klantcontact, goede en vakkundige zorg voor de auto, meedenken en proactieve houding spreekt mij erg aan. Je bent klant en geen nummer.

Hans S (Amersfoort)
15-04-2021

Correcte behandeling. Komt professioneel over. Hartelijke mensen.

C.J. Roest (Putten)
07-04-2021

Oto Nijkerk is een dealer van A tot Z. Nooit problemen gehad met: een afspraak maken of met reparatie uitvoeren.

Marek Szmelc (Nijkerk)
07-04-2021

Volgens verwachting kundig, aardig en betrouwbaar.

Pieter Zijlstra (Barneveld)
07-04-2021

Zoals altijd weer vlot en goed geholpen.

Geert Plukker
01-04-2021

Omdat ik altijd netjes word ontvangen en goed word geholpen met onderhoud en raad en daad.

Dhr W. Leijdens (Nijkerk)
26-03-2021

Zeer vriendelijk personeel. Uitstekende service!

Dik Jansen (Putten)
25-03-2021