9,2
879 beoordelingen

Beoordelingen Toyota OTO Nijkerk

9,2

879 beoordelingen

Filter

Uitstekende service, vakkundige hulp, vriendelijke en correcte bejegening. Ordelijke, opgeruimde showroom, geen (luide) muziek in de werkplaats. Indien gevraagd, uitleg van de handelingen/reparaties.

nico nijs (ermelo)
12-08-2014

prima

Anoniem
31-07-2014

goede afsprraak en goede uitleg..geen verrassingen.

DHR.Muis (nijkerk)
30-07-2014

Perfecte aflevering Goede service

Mevr. E. Gijtenbeek (Putten)
30-07-2014

Zeer goede service. Uitstekende uitleg van de verrichte werkzamheden. Correcte benadering van de klant.

Edwin Brilman (Leusden)
29-07-2014

prima service qua afspraak maken, vervangende auto, checken of er nog andere gebreken waren die mij nog niet waren opgevallen en prijs.

Anoniem
22-07-2014

Vriendelijk en to-the-point.

Anoniem
22-07-2014

Kan altijd verbeterd worden,maar ik ben tevreden.

J.P van der Meulen. (Putten)
21-07-2014

ik ben zeer tevreden over deze dealer omdat alle afspraken in al die jaren zijn nagekomen, en ik mij daar heel op mijn gemak voel, ik heb nog nooit een klacht gehad.

Anoniem
17-07-2014

ben zeer tevreden

T.Woudenberg (nijkerk)
17-07-2014

goede klantherkenning goede klantenservice eerlijke antwoorden

Anoniem
17-07-2014

klantvriendelijkheid holt achteruit.

Jaap Meter (Hoevelaken)
17-07-2014

klantgerichtheid

Anoniem
17-07-2014

Behulpzaam en erg klantvriendelijk

Anoniem
16-07-2014

service is goed bevallen

ton van der meijden (zeewolde)
10-07-2014

Prima dealer komt afspraken na!

Dhr.A.J.Hoorn (Zeewolde)
09-07-2014

Komen alle afspraken na en zijn klantvriendelijk.

Anoniem
09-07-2014

altijd eerlijk en vriendelijk

Anoniem
09-07-2014

Vriendelijke, sympathieke en correcte behandeling, ze maakten iets bijzonders van de aflevering van de auto, inclusief taart. Het hele proces is naar tevredenheid verlopen

Anoniem
09-07-2014

Ik ben over de gehele leaseperiode helemaal naar wens geholpen bij Toyota Nijkerk. Vriendelijk en meedenkende werknemers.

R.M. Arends (Nijkerk)
08-07-2014

Professionele en ter zake doende behandeling, die vertrouwen uitstraalt en vertrouwen ook invult.

H.Schippers (Hulshorst)
08-07-2014

Omdat ik geen negatieve ervaringen heb opgedaan.

Anoniem
08-07-2014

een hele goede garage en veel Service.

Heer A. Brons. (Soest)
08-07-2014

Prima service, afspraken worden nagekomen.

Anoniem
08-07-2014

Zoals reeds gezegd: betrouwbare, prima service, zowel technisch als sociaal.

Anoniem
08-07-2014

vriendelijk, deskundig en laagdrempelig

Anoniem
03-07-2014

Fijne zaak met gevoel voor mensen en een persoonlijke benadering. Kortom een zaak waar de klant centraal staat

Anoniem
27-06-2014

Goede auto, prettige bejegening, goede service.

Anoniem
26-06-2014

zie hiervoor, nononcense, eerlijk, wat ik niet bij Louman in amersfoort vond, hetgeen mij heeft doen besluiten een aantal jaren geleden om naar nijkerk te gaan.

JLM ter Velde/Jansen (amersfoort)
26-06-2014

Totaliteit van het bedrijf.

Anoniem
26-06-2014