9,2
841 beoordelingen

Beoordelingen Toyota OTO Nijkerk

9,2

841 beoordelingen

Filter

ik ben zeer tevreden over deze dealer omdat alle afspraken in al die jaren zijn nagekomen, en ik mij daar heel op mijn gemak voel, ik heb nog nooit een klacht gehad.

Anoniem
17-07-2014

ben zeer tevreden

T.Woudenberg (nijkerk)
17-07-2014

goede klantherkenning goede klantenservice eerlijke antwoorden

Anoniem
17-07-2014

klantvriendelijkheid holt achteruit.

Jaap Meter (Hoevelaken)
17-07-2014

klantgerichtheid

Anoniem
17-07-2014

Behulpzaam en erg klantvriendelijk

Anoniem
16-07-2014

service is goed bevallen

ton van der meijden (zeewolde)
10-07-2014

Prima dealer komt afspraken na!

Dhr.A.J.Hoorn (Zeewolde)
09-07-2014

Komen alle afspraken na en zijn klantvriendelijk.

Anoniem
09-07-2014

altijd eerlijk en vriendelijk

Anoniem
09-07-2014

Vriendelijke, sympathieke en correcte behandeling, ze maakten iets bijzonders van de aflevering van de auto, inclusief taart. Het hele proces is naar tevredenheid verlopen

Anoniem
09-07-2014

Ik ben over de gehele leaseperiode helemaal naar wens geholpen bij Toyota Nijkerk. Vriendelijk en meedenkende werknemers.

R.M. Arends (Nijkerk)
08-07-2014

Professionele en ter zake doende behandeling, die vertrouwen uitstraalt en vertrouwen ook invult.

H.Schippers (Hulshorst)
08-07-2014

Omdat ik geen negatieve ervaringen heb opgedaan.

Anoniem
08-07-2014

een hele goede garage en veel Service.

Heer A. Brons. (Soest)
08-07-2014

Prima service, afspraken worden nagekomen.

Anoniem
08-07-2014

Zoals reeds gezegd: betrouwbare, prima service, zowel technisch als sociaal.

Anoniem
08-07-2014

vriendelijk, deskundig en laagdrempelig

Anoniem
03-07-2014

Fijne zaak met gevoel voor mensen en een persoonlijke benadering. Kortom een zaak waar de klant centraal staat

Anoniem
27-06-2014

Goede auto, prettige bejegening, goede service.

Anoniem
26-06-2014

zie hiervoor, nononcense, eerlijk, wat ik niet bij Louman in amersfoort vond, hetgeen mij heeft doen besluiten een aantal jaren geleden om naar nijkerk te gaan.

JLM ter Velde/Jansen (amersfoort)
26-06-2014

Totaliteit van het bedrijf.

Anoniem
26-06-2014

Nemen de tijd, vakkundig en vriendelijk,voor kleine dingen zonder afspraak bereid te helpen.

h.de la mar (nunspeet)
26-06-2014

Snelle afhandeling en vriendelijkheid

E. Hageman-Schans (Hierden)
26-06-2014

Mijn jarenlange prima relatie met deze dealer is een belangrijke reden geweest om weer voor Toyota te kiezen

JP Goes (Putten)
26-06-2014

Vind het een uitstekend dealer. Je wordt vriendelijk ontvangen en een prima service!

Anoniem
26-06-2014

Goed geholpen hebben tijd voor je en zijn correct.

Anoniem
12-06-2014

Goede ervaringen

Anoniem
12-06-2014

Klantvriendelijkheid, goede communicatie en alles gebeurd in goed overleg!

Anoniem
12-06-2014

vriendelijke mensen, behulpzaam

C.M.J.Muilwijk-Quartel (Nijkerkerveen)
11-06-2014