9,2
879 beoordelingen

Beoordelingen Toyota OTO Nijkerk

9,2

879 beoordelingen

Filter

Goede service, transparatie, geen verborgen kosten en altijd keurig van te voren overleg als er meerwerk volgt.

Anoniem
21-01-2015

Ik geef nooit een tien

Anoniem
14-01-2015

Goede service, staan altijd klaar, vriendelijk en voorkomend, kennen mijn naam (ondanks lease rijder)

Anoniem
14-01-2015

Zij staan altijd voor je klaar, en dat zegt genoeg . En heel vriendelijk. Het gevoel van hier voel ik mij thuis.

Anoniem
14-01-2015

Het is een fantastische dealer overgegaan van vader op zoon, echt een familiebedrijf, waarbij alle medewerkers een uitstraling hebben bereid te zijn een klant zodra dit mogelijk is van dienst te zijn en informatie te verstrekken

Marina Lam-Reigwein (Zeewolde)
06-01-2015

Persoonlijke benadering en alles gaat gewoon op z'n boerenfluitjes, wat alleen maar een dikke 9 verdient.

Anoniem
05-01-2015

Alles

Anoniem
30-12-2014

Vanwege de altijd correcte behandeling, de keurige afhandeling, en het volledig vertrouwen, dat ik in de dealer heb

W.Nauta (Leusden)
24-12-2014

Zeer tevreden

dhr Louk de Liever (Amersfoort)
11-12-2014

super goede service zijn altijd aardig gewoon een top garage

Anoniem
09-12-2014

prima service eigenlijk al jaren achtereen

Ed van Diermen (Nijkerk)
08-12-2014

vriendelijk en betrouwbaar

g.a.van putten (ermelo)
02-12-2014

Alles verliep naar volle tevredenheid

Anoniem
02-12-2014

Bij de aankoop werden wij vriendelijk ontvangen. Je praat toch over (veel) geld, maar de verkoper stelde ons zeer op ons gemak. Zakelijk en professioneel werden we verder geholpen. De keuze voor een Toyota was daarom, afgezien van de goede naam van het merk, niet moeilijk. En als dealerbedrijf staat OTO Nijkerk plaatselijk en in de omringende plaatsen als zeer betrouwbaar bekend. Ook dit gegeven hebben wij mee laten wegen.

Gerard van der Linden (Nijkerk)
13-11-2014

Uitstekende professionele uitstraling. Men komt na wat is afgesproken.

Anoniem
28-10-2014

Goede zaak, vriendelijk, klantgericht, mooi verzorgd.

G.J.Timmer (Putten)
28-10-2014

Goede service, vriendelijke behandeling.

Anoniem
27-10-2014

goede service en aardige, vakkundige medewerkers

Anoniem
27-10-2014

een tevreden klant hoeft geen nadere toelichting te geven.

Anoniem
27-10-2014

Altijd nemen zij de tijd om je te helpen, zij zijn serieus en heel kundig.

J.van Rijn (Bunschoten.)
23-10-2014

Ik ben over deze garage zeer tevreden..

Anoniem
22-10-2014

klantvriendelijkheid, klantgerichtheid, service, kwaliteit werkzaamheden

Anoniem
21-10-2014

Goede snelle service, houden zich aan gemaakte afspraken

Anoniem
21-10-2014

De dealer heeft door zijn kleinschaligheid een zeer klantvriendelijke uitstraling en men probeert zoveel mogelijk mee te denken met en in het belang van de klant. Het is voor ons een weloverwogen keuze geweest om voor deze dealer te kiezen terwijl we ook bij een toyota-dealer in Almere terecht konden. Deze dealer heeft ons verrast en daar rijden we graag voor om

Raymond van Lieshout (Almere)
21-10-2014

Goede ontvangst goede voorlichting

Anoniem
21-10-2014

Geef niet veel hoger

Anoniem
20-10-2014

Kleine dealer met oog voor de klant

P.Coenders (Veenendaal)
20-10-2014

Zorgvuldig , prijsbewust en klantvriendelijk.

E. van Boeijen (Zeewolde)
16-10-2014

een correcte en voorspelbare benadering en afhandeling

Anoniem
15-10-2014

goede voorlichting en samenweking van al het personeel.

H J de gooier (Bunschoten spakenburg)
15-10-2014